Hirdetés

Már ígérni sem mer a Tesla a Cybertruck gyártásának indulása kapcsán



|

Eddig még 2022-ről szólt a fáma, de most ezt a megjegyzést is eltüntették a jármű weboldaláról.

Hirdetés

Egyre ködösebb emlék a Tesla Cybertruck 2019 őszi leleplezése, ám hiába telt el azóta több mint két év, Elon Musk futurisztikus pickupja továbbra is várat magára. A milliárdos tavaly februárban azt ígérte, hogy az első ügyfelek még 2021-ben megkapják a járgányt, nyáron viszont már 2022-es gyártásról tájékoztatott a Cybertruck termékoldala.

Most azonban még ettől a halvány reménysugártól is megfosztották az előrendelőket, a Tesla ugyanis szőrén-szálán eltüntette az utalást a weblapról.

Hirdetés

A Cybertruck online előrendelési felületén korábban az szerepelt, hogy az érdeklődők a sorozatgyártás 2022-es kezdetének közeledtekor véglegesíthetik a konfigurálást ("You will be able to complete your configuration as production nears in 2022."), a frissített weboldal viszont már az évszám említése nélkül üzeni ugyanezt.

Ez pedig valószínűleg azt jelenti, hogy hiába furikázik már a Cybertruck a Tesla tesztpályáján, a leggyorsabb előrendelők jó eséllyel még az idén sem fognak hozzájutni az áhított autójukhoz. Az igény jelzéséhez egyébként mindössze 100 dollárt (kb. 31 ezer forintot) kell leperkálni, amiből akár két Cybertruck-síp is kijönne, ha nem fogyott volna el a teljes készlet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.