Hirdetés

Már itthon is elérhető az e-sport fogadás – kövesd a meccseket és játssz élőben!



|

Hivatalos, ellenőrzött keretek között lehet e-sportra fogadni a Tippmix és Tippmixpro segítségével.

Hirdetés

Ahogy a világ minden részén, úgy Magyarországon is egyre inkább feltörekvőben van az e-sport népszerűsége - a játékosok nem csak játszani, nézni is szeretik a kompetitív játékokat; ahogy a hagyományos sportoknál, úgy itt is más élményt ad a szurkolás és a részvétel.

A sportfogadással fokozható az izgalom, és augusztus 11. óta már a Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett Tippmix és Tippmixpro rendszerében is számos videojáték profi mérkőzéseire lehet fogadni. 

Milyen játékokról van szó pontosan?

A Szerencsejáték Zrt. nagy gondossággal válogatta össze a legnépszerűbb e-sportokat, köztük lövöldözős játékokkal (Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Rainbow Six: Siege), stratégiai játékokkal és MOBA-kkal (Dota 2, League of Legends, StarCraft 2), sportjátékokkal (FIFA, NBA 2K, NHL és Rocket League), mobiljátékokkal (Arena of Valor, King of Glory) és a világ egyik legnépszerűbb digitális kártyajátékával, a Hearthstone-nal. 

Hirdetés

Hogyan fogadhatok?

A fogadás pontosan úgy működik, mint egyéb sportok esetében, ugyanazon a szelvényen szerepelhetnek az e-sport játékok és a hagyományos megmérettetések is. A papír alapú vagy a Tippmix.hu oldalán kitölthető segédszelvényekkel lehet a lottózókban személyesen fogadni, a Tippmixpro rendszerén keresztül pedig egy gyors és egyszerű regisztrációt követően (melynek során bizonyítható, hogy a fogadni kívánó személy jogosult, valamint 18 évét betöltötte) online is megtehetők a tétek. Utóbbi esetében egyes játékoknál (LoL, Dota 2, CS:GO, FIFA, NBA és NHL) a mérkőzés előtti fogadás mellett az élő fogadás is elérhető, sőt, az oldalon élőben követhetők a meccsek.

Mennyire biztonságos, megbízható a fogadás?

A Szerencsejáték Zrt. az e-sport fogadás bevezetése során kiemelt figyelmet fordít a felelős játékszervezési szempontok érvényesítésére, melynek keretében felhívja a figyelmet a túlzásba vitt szerencsejáték ártalmaira, információt, és játékosvédelmi eszközöket biztosít játékosai számára. A Gam-Gard nemzetközi felelős játékszervezési minősítési rendszer értékelése alapján az e-sport besorolási fokozata megegyezik a hagyományos sportfogadási Tippmix és Tippmixpro játékokéval. Fogadási mechanizmusában és felelős játékszervezési jellemzőjében az eddigi sportfogadási alapjátékok jellemzőit veszi fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.