Hirdetés

Már január 15-én megkaphatja az Android 9 Pie-t a Galaxy Note 9



|

Úgy néz ki, hogy a Samsung a tervezettnél hamarabb frissítheti a zászlóshajóit az aktuális Androidra.

Hirdetés

Bár a Samsung nem a villámgyors szoftverfrissítésekről híres, egy ideje már tudjuk, hogy nagyjából mikorra várhatjuk az Android 9 Pie-t a gyártó okostelefonjaira és táblagépeire. A Galaxy S9+ és Galaxy S9 modellekre pedig már megjelent a végleges, stabil Android 9 Pie, illetve az új One UI kezelőfelület (legalábbis egyes országokban már tölthető). 

Hirdetés

Az eddig ismert menetrend szerint legközelebb a Galaxy Note 9 kapja meg az új Androidot és a One UI-t. Úgy nézett ki, hogy ez a frissítés valamikor februárban válik elérhetővé. 

A Samsung törökországi leányvállalatától előkerült adatok alapján a Galaxy Note 9-re is a vártnál hamarabb jöhet azonban az Android 9 Pie: már január 15-én elérhetővé válhat. 

A rendszert jelenleg is tesztelik a készülékre, vagyis a dátum még változhat. Hibákról azonban nem lehetett hallani az S9 és S9+ modelleknél, vagyis egyelőre nem valószínű, hogy késne a csomag. Január 15. után persze még hetekbe telhet, mire a világ összes országában elindulnak a frissítések. 

Február 15-én mindenesetre a Galaxy Note 8, a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ is megkapja majd az Android 9 Pie-t és a One UI kezelőfelületet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.