Hirdetés

Már januárban befuthat a Samsung Galaxy S9



|

A pletykák szerint a Samsung nyomást gyakorolna az Apple-re, és az iPhone 8 kárára hamarabb dobná piacra a Galaxy S9-et.

Hirdetés

Bár az Apple idei három iPhone készüléke csak szeptember 12-én mutatkozik be, a pletykák máris arról szólnak, hogy jövőre jön a nagy iPhone 8, vagyis egy 6,46 hüvelykes képernyővel ellátott iPhone 9. Ez arra utal, hogy az Apple elsöprő sikerként tekint az iPhone 8-ra, és már készülnek az új verziók. 

Hirdetés

A Samsung dél-koreai jelentések szerint emiatt felpörgeti a Galaxy S9 fejlesztését, a következő zászlóshajó pedig már januárban megérkezhet. 

Erre az informátoroknak bizonyítéka is van: a Samsung Display már most novemberben megkezdi a Galaxy S9-es készülékek OLED-paneljeinek a szállítását. Ez azt jelenti, hogy a szokásosnál két hónappal hamarabb járunk majd, tehát valóban előrébb jöhet a szokásos áprilisi, márciusi bemutató. 

A jelentés kitért arra is, hogy elsőként általában a kijelző jut el az összeszerelést végző gyárakba, aztán a többi alkatrész - a végleges termék pedig 2-3 hónap múlva gördülhet le a szalagokról. A Galaxy S8 kijelzőit januárban kezdték el szállítani, és március végén mutatkozott be a készülék. A szivárogtatók tehát okkal feltételezik az idő előtti megjelenést. 

Az ötlet azért sem túl elrugaszkodott, mert a Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ ugyanazt az 5,77 és 6,22 hüvelykes kijelzőt kapja, amely az Infinity Display dizájn formájában tarol az idei csúcsmodellekkel. Elméletileg a Samsung leginkább az új lapkakészlettel és a Galaxy Note 8 dupla kamerájával újít majd a Galaxy S9-en. 

Miért jön előre a Galaxy S9 bemutatója? Iparági források szerint az iPhone 8 miatt. Az Apple tizedik évfordulós készüléke nagy sikernek ígérkezik, a Samsung pedig szeretné mihamarabb egy újabb opcióval megvédeni az eladásait. Az iPhone 8 1000 euró fölötti vételárából ráadásul az gyanítható, hogy az Apple legalább 2 évig megtartja ezt a formatervet, vagyis a kezdeti siker lesz a legnagyobb, ebbe pedig a Galaxy S9 korai érkezése zavarhat be a legjobban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.