Hirdetés

Már januárban megvillantja a Galaxy S9-et a Samsung



|

A demóra már a CES-en sor kerül, de a hivatalos bemutatóra február végéig kell majd várnunk a jelek szerint.

Hirdetés

Nagyszerű fogadtatásban részesült és még mindig nagyon népszerű a Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8+, ezért aztán érthető, hogy sokan várják a Galaxy S9-et is. Egyre több az új modellről a pletyka, és a VentueBeat forrásai szerint a Samsung kevesebb mint két hónapon belül meg is villantja a készüléket. 

Hirdetés

A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ demójára a 2018-es CES-en, Las Vegasban (január 9-12.) kerül majd sor. Valószínűleg csak néhány részletről árulkodik a Samsung januárban, ugyanis jelenleg úgy fest, hogy a tényleges bemutatóra továbbra is február végéig, a 2018-as MWC rendezvényig kell várnunk. 

A Star 1 és Star 2 kódnéven futó SM-G960 és SM-G965 megtartja az elődök méreteit, vagyis 5,8 és 6,2 hüvelykes Super AMOLED Infinity kijelzőt kapunk. Bár az idei széria csak méretben és akkumulátorban különbözik, 2018-ban nagyobb eltérések lehetnek. Állítólag csak a Galaxy S9+ kap dupla hátsó kamerát és 6 GB RAM-ot. 

Hátul mindkettőt áttervezheti a Samsung, a szivárgások szerint (mint a tokgyártó képén) az ujjlenyomat-olvasó a kamerák alá kerül. 

A specifikációk további sora elvileg 64 GB tárhely, jackcsatlakozó, AKG fülhallgató, illetve Exynos 9810 SoC lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.