Hirdetés

Már júliusban jöhet a Samsung Galaxy Watch 3



|

Az új okosóra mellett frissítik a Samsung okos fülhallgató-gombjait is, és mindennek akkora feneket kerítenek, hogy külön eseményen mutatják be őket.

Hirdetés

A legtöbb informatikai és elektronikai gyártó számára a nyár amolyan uborkaszezon, amikor az év eleji bejelentések már lecsengtek, tavasszal még a nyári akciókat is kommunikálták, az év második felére tervezett újdonságok és a karácsony előtti vásárlási őrület pedig még messze van. Meg hát, az emberek nagy része úgyis nyaral, vagy legalábbis nem számítógépekre és kütyükre költ. Az idei év azonban speciális, és ennek megfelelően állítólag a Samsung is átalakította a nyári táncrendjét.

Hirdetés

Azt nagyjából biztosra lehet venni, hogy augusztus végén szokás szerint megtartják a Galaxy Note 20 izommobilok bemutatóját, de a Sammobile értesülései szerint már júliusban sor kerülhet egy eseményre, amit a dél-koreai gyártó külön az új okosórának és egy frissített gombfülesnek szentel.

A Galaxy Watch 3-at szabadalmi bejegyzésekből már jó ideje kiszúrták, és az is sejthető volt, hogy a vezeték nélküli, okos asszisztenssel ellátott Galaxy Buds is kap egy új változatot új verziószám helyett Galaxy Buds Live névvel), de mindeddig azt lehetett gondolni, hogy ezek szintén az augusztusi Note 20 bejelentésen lesznek az "és még valami..." szekció részei, még akkor is, ha ezt az "és még valami..." üzenetet egy másik jól ismert gyártótól szoktuk meg korábban, de szép lassan átvették mások is.

Most azonban úgy tűnik, a Samsung kihasználja azt, hogy sokak számára a nyár nem igazán jelent túlzottan nagy utazásokat és különleges kikapcsolódást a még mindig sokfelé jelen lévő járványhelyzet és a korlátozások miatt, és amúgy is annyi minden érkezik még a Note 20 mellé, hogy kettéválasztja a bemutatókat. Ezek szerint tehát valamikor júliusban jön a Galaxy Watch 3 okosóra és a Galaxy Buds idei kiadása, aztán augusztusban a Note 20 mellett még így is lesz elég extra a Galaxy Fold 2, a Galaxy Tab S7, valamint az 5G-s Galaxy Z Flip formájában - ráadásul ezzel sem várnak a nyár legvégéig, hanem már augusztus 5-én leleplezik őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.