Hirdetés

Már képet is generál nekünk a Microsoft Edge, bekerült a Dall-E 2 a böngészőbe



|

A Dall-E 2 képgenerátorral bővült ki a Microsoft Edge funkcióinak tárháza.

Hirdetés

Lendületesebben szállt bele a Microsoft az OpenAI-ba, mint Vágási Feri az internetbe: a cég nem csak a ChatGPT szolgáltatást építi bele mindenbe, amibe csak tudja az Office programoktól a Windowsig, de már a Dall-E 2 képgenerátort is könnyebben elérhetik a Microsoft Edge felhasználói.

A Bing Image Creator már március óta elérhető a bing.com/images/create címen bárki számára, de aki a beépített böngészőt használja, egy oldalpanelből is előhúzhatja. Valószínűleg nincs sok olyan élethelyzet, amikor sürgősen szükség lenne rá, de ha valamikor mégis, gyorsabban elérhetjük.

A bejelentő blogposzt is azt írja, akkor vehetjük nagy hasznát, ha egy közösségi médiás poszthoz vagy egy PowerPoint prezentációhoz van szükségünk valami egyedire. A használata rettentő egyszerű, csak beírjuk,  mit akarunk, és a rendszer már munkához is lát - persze a végeredmény valószínűleg nem lesz teljesen hibáktól mentes, használat előtt ellenőrizzük, minden a helyén van-e, mindenki annyi ujjal rendelkezik-e, amennyivel rendelkeznie kell.

Hirdetés

A szolgáltatást fokozatosan teszik elérhetővé, lehet, hogy az oldalsáv + gombjával kell előhúzni, de ha még nincs a listában, akkor muszáj várni egy kicsit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.