Hirdetés

Már készül az Apple A13 mobilchip



|

A próbagyártások már tartanak, májusban pedig az A13 SoC sorozatgyártását is elkezdi a TSMC - ez a chip kerül a következő iPhone készülékekbe.

Hirdetés

A Bloomberg legutóbbi jelentése szerint a TSMC elkezdte teljesíteni az Apple legutóbbi nagyszabású megrendelését, amely az A13-as rendszerchipre vonatkozik. Az A13 SoC lesz benne a 2019-es, új iPhone modellekben. 

Hirdetés

A TSMC-nél már korábban megkezdődtek a lapka próbagyártásai, elvileg már a múlt hónapban. Most pedig indul az A13 sorozatgyártása, valamikor májusban - egyes tippek szerint már el is kezdődött. 

A Bloomberg forrásai szerint helyesek az eddigi pletykák, az A13-at valóban három eltérő iPhone modellben veti be idén az Apple. Ezek igazából a jelenleg elérhető modellek közvetlen folytatásai lesznek, tehát az iPhone XS, az iPhone XS Max és az iPhone XR utódjai. A Bloomberg is egyetért minden más szivárogtatóval abban, hogy az Apple négyzetes kameraszigetre vált. 

Ami az A13-as chipet illeti, újabb részletek egyelőre nem derültek ki arról, hogy mit tud majd. Minden bizonnyal a szokásos generációs fejlődés ezúttal is adott lesz, mind teljesítményben, mind fogyasztásban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.