Hirdetés

Már Magyarországon is elérhető az Acer első elektromos rollere



|

Megjelent az Acer ES Series 3, ami rengeteg praktikus funkcióval könnyíti meg a közlekedést.

Hirdetés

Új termékkel bővült az Acer magyarországi kínálata, ugyanis már nálunk is megvásárolható a gyártó első elektromos rollere, az Acer ES Series 3. A könnyen összecsukható és kinyitható, csupán 16 kg-os modell minimalista dizájnt kapott, erős motorjának köszönhetően akár három sebességfokozatban is lehet közlekedni. A hajtásról egy 7,5 Ah-s akkumulátor gondoskodik, amelyet mindössze 4 óra alatt teljesen fel lehet tölteni.

Az Acer ES Series 3 rendelkezik egy felhasználóbarát kijelzővel, amelyen könnyedén átláthatók a legfontosabb adatok. A 36V/250W-os hajtómotor a gyártó szerint megbízhatóan teljesít sík, lejtős és emelkedős utakon is, a három sebességfokozatnak köszönhetően pedig cirkáló (6 km/h), ingázási (10 km/h) és a legmagasabb 20-25 km/h-s sebességek között lehet utazni.

Hirdetés

Az elektromos roller 107x49x120 cm-es, a fellépő rész pedig nagy teret hagy a biztonságos lábtartásnak. Az ES Series 3 alumínium vázzal, acél első villával és szerkezettel rendelkezik, illetve reflektorral LED világítással és hang szignállal is fel van szerelve.

A 169 900 forintba kerülő Acer ES Series 3 már megrendelhető online az Acer hivatalos magyar honlapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.