Hirdetés

Már Master Chief is navigálhat minket a Waze új frissítésének köszönhetően



|

A Microsoft és a Waze közös promóciójával a Halo Infinite témáját is használhatjuk az alkalmazásban.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt indult a Halo Infinite első bétatesztelése, amelyben csak korlátozott számban vehetnek részt a Halo Insider szerencsés tagjai. A játék marketingje pedig ezzel együtt pörög, ugyanis a Microsoft és a fejlesztőcsapat 343 Industries a Waze navigációs applikációval együttműködve is reklámozza a játékot.

Az alkalmazásban nemcsak a Halo franchise ikonikus főszereplője, Master Chief, hanem az Infinite főgonosza, Escharum hangja is helyet kapott.

Hirdetés

A Halo Infinite téma már minden Waze-felhasználó számára elérhető, egyszerűen csak ki kell választani a My Waze lehetőségeknél a Halo ikont. A navigálásban pedig Master Chief és Escharum is segítségünkre lehet, a jármű ikonját pedig egy Warthogra vagy egy Ghostra is lecserélhetjük. A Waze magyar lokalizációja kicsit viccesre sikerült, Master Chief így a "Főtörzs" nevet kapta.

A Halo Infinite Waze téma csak korlátozott ideig lesz elérhető, de hogy meddig, azt pontosan sem az app fejlesztői, sem a Microsoft nem határozta meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.