Hirdetés

Már megint kidőltek a sorból a Google szolgáltatásai



|

Hétfőn globális szolgáltatáskieséssel küzdött a Google, most pedig újabb probléma akadt - ezúttal Amerikában halt le a Gmail és a kereső.

Hirdetés

Időnként még a legnagyobb tech óriásokkal is előfordul, hogy a szolgáltatásaik valamilyen hiba folytán egy ideig elérhetetlenné válnak. Ez történt hétfőn is, amikor világszerte leálltak a Google szolgáltatásai, nagyjából egy órára, és majdnem az összes. Ez persze rengeteg felhasználót és céget akadályozott a munkában vagy bármi másban. 

Alig állt helyre minden a Google háza táján, kedden késő este úgy nézett ki, hogy megint ugyanaz történik. Ezúttal végül "csak" a Gmail és a kereső adta meg magát, gondok voltak továbbá a Stadiával is.

Hirdetés

A Downdetector térképe szerint főleg Amerikában és Ausztráliában álltak le a szolgáltatások, Európában csak alig akadtak fennakadások ezúttal. 

Természetesen a Google egyből elkezdte keresni a problémák okát, és minden jel arra utal, hogy gyorsan meg is találták azt a szakemberek: magyar idő szerint éjfél után már a legtöbb felhasználónál helyreálltak a cég szolgáltatásai. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.