Hirdetés

Már mobilra is elérhető a Windows 10 számológépe



|

Android és iOS rendszerekre, valamint webes felületre is átportolták a Windows 10 számológépét.

Hirdetés

Ha valaki nem elégedett az okostelefonjára telepített gyári számológéppel, akkor az Apple App Store-ban vagy a Google Play Áruházban bármikor találhat egy másikat. Ez a feladat azonban nem könnyű, hiszen óriási a választék, és sok a nem minőségi alkalmazás. Szerencsére ha valaki kedveli a Windows 10 számológépét, akkor már mobilra is telepítheti. 

Hirdetés

Miután a Microsoft nyílt forráskódúvá tette a Windows 10 számológépét, az Uno Platform úgy döntött, hogy átportolja Android és iOS rendszerekre, valamint webes környezetre. A fejlesztések még tartanak, de Androidra már telepíthető a program, ami egyelőre nem stabil. Az iPhone készülékekre a TestFlight segítségével installálható az app. 

Az Uno Calculator ugyanúgy néz ki és ugyanúgy működik, mint a Windows 10-es app. Ugyanazok a módok és hasznos eszközök is helyet kaptak benne, így nem csak számológépként, de tudományos és programozóknak szánt számológépként, valamint különféle átváltóeszközökként is bevethető. Ráadásul még az előzményeket is mutatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.