Hirdetés

Már most nagy siker a Xiaomi Mi 9



|

Jó egy hónappal a bemutató után már több mint 1 millió Mi 9-es csúcskészüléket szállított le a Xiaomi. A Mi 9 Európában is igen népszerű.

Hirdetés

A Xiaomi Mi 9 bemutatója bő egy hónapja volt, azonban a kínai gyártó már több mint 1 millió ilyen készüléket szállított le. Erről Donovan Sung adott hírt a Twitteren, vagyis az információ hivatalos. 

Hirdetés

A készülékek többségét elvileg a kínai piacon kapkodták el, ráadásul Kínában már napokkal a bemutató után kapható volt a Xiaomi legújabb prémium készüléke. Európa is egyre fontosabb piac azonban a gyártó számára. Európában a cég eladásai csak 2018 során 415 százalékkal emelkedtek, és elvileg a Mi 9 szintén nagy siker Európában. 

A kontinensen 449 euróért kínálja a Mi 9-et a Xiaomi, pedig 6,4 hüvelykes Samsung AMOLED-kijelzőt, Qualcomm Snapdragon 855-ös csúcslapkát, akár 128 GB tárhelyet és 8 GB RAM-ot tett az eszközbe. A 3300 mAh-s akku a 20 wattos gyorstöltést is támogatja. Bár a tesztek szerint vannak gyenge pontjai (mint például a hangszóró), ennyiért elképesztően jó ár-érték arányt képvisel az okostelefon.

A Mi 9 mellett a Xiaomi az olcsóbb Mi 9 SE és a drágább Mi 9 Explorer Edition modelleket is piacra dobta, de azt sajnos nem tudni, hogy ezekből konkrétan mennyi fogyott. Ezekkel együtt a teljes Mi 9 szériából eddig 1,5 millió darabot adtak el, mint azt a Xiaomi közölte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.