Hirdetés

Már most pletykálnak a Google Pixel 7-ről



|

Még a Pixel 6-ot sem szoktuk meg, de máris arról érkeznek infók, milyen lesz az utódja.

Hirdetés

Ugyan az év elején is több, az idei évet meghatározó mobil bemutatójára került sor, a Google kapcsán inkább arra számíthatunk, hogy az év vége felé ránthatják le a leplet a Pixel 7-ről és a Pixel 7 Próról, ahogy tették azt tavaly novemberben a Pixel 6-os készülékekkel. Az új telefonok fejlesztése persze már minden bizonnyal folyik, és vannak, akik tudni is vélnek néhány részletet a készülő generációról.

Hirdetés

9to5Google az Android 13 fejlesztői kiadásában talált eddig ismeretlen eszközökre vonatkozó információkat, amikről úgy gondolják, hogy a Google-nél fejlesztés alatt álló Pixel 7-re és Pixel 7 Próra vonatkoznak. Egyfelől úgy vélik, hogy a Pixel 6-hoz hasonlóan a Samsungtól beszerzett Exynos modem felel majd a mobilhálózatokhoz történő csatlakozásért, ebből viszont egy új, az 5300-as modellszámot viselő változatot használják majd. Emellett két kódnevet is találtak az új Android kódjában, forrásaik szerint a Cheetah és a Panther pedig szintén a két következő generációs Pixelre vonatkozik.

További kutakodást követően arra jutottak, hogy a két mobilban valószínűleg a Google saját fejlesztésű Tensor processzorainak következő generációja dolgozik majd, amit a GS201-es azonosítóval jelölnek a cégen belül. Emellett a lapnál kicsit tovább elemezték a különböző kódneveket, amiket a cég használ - hogy valószínűleg ezeket most már generációnként fogják változtatni. Míg régebben mindig valamilyen tengeri állat neve mögé rejtették az aktuális Pixel mobilokat, a 6-os generációban érkező készülékek madárneveket kaptak, a 7-es szériát pedig úgy tűnik, macskafélékről nevezik el házon belül. Viszont az előző kiadásokra épülő prototípusok egy, a régi és az új generáció közötti hibrid kódnevet kaphatnak, erre utalhat a szintén a kódokban megtalálható Ravenclaw fantázianevű eszköz is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.