Hirdetés

Már nagylátószögű webkamerát is csinálhatsz a GoPro Hero 8 Blackből



|

A Hero 8 Black akciókamera egy béta szoftvernek hála alakítható át GoPro-féle, széleslátószögű webkamerává.

Hirdetés

A világjárvány hatására sok minden megváltozott, és vannak, akik most nem úgy és nem annyit használják az akciókamerájukat, mint korábban tervezték. Ha azonban valaki véletlenül egy GoPro Hero 8 Black akciókamerát vett, akkor immáron webkameraként is bevetheti azt. A GoPro ugyanis olyan béta szoftvert adott ki, amely az akciókamera számára lehetővé teszi, hogy USB-s kameraként működjön macOS alatt. 

Hirdetés

Ha valaki Machez szeretné csatlakoztatni a Hero 8 Blacket, akkor le kell töltenie a kamerához írt legújabb firmware-t, valamint a GoPro új Webcam asztali alkalmazását. A szoftvernek hála az akciókamera kompatibilis lesz a Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Discord és Bluejeans megoldásokkal, de a Webex, Skye, Facebook Rooms, Messenger és Slack is támogatott Chrome-on keresztül. A jövőben lesz Windows-támogatás is.

GoPro akciókamerából egyébként már korábban is lehetett webkamerát gyártani, de az sokkal bonyolultabb folyamat volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.