Hirdetés

Már neked is lehet Google Névjegyek appod



|

A Google alkalmazása immáron bármilyen androidos okostelefonra telepíthető, amin legalább Lollipop rendszer fut.

Hirdetés

A Google Névjegyek alkalmazása legutóbb májusban kapott egy nagy frissítést, amikor sok apróbb változtatás mellett maga a kezelőfelület is megújult. A fejlesztők most újabb nagy frissítést tettek közzé. 

Hirdetés

Ezúttal az app elérhetőségére koncentrált a Google. Ezzel a frissítéssel kezdődően ugyanis a Névjegyek alkalmazás bármilyen androidos eszközön használható, amin legalább Lollipop rendszer fut. A Névjegyek eddig kizárólag a Pixel, a Nexus, az Android One, illetve a Google Play Edition eszközökön volt használható (a Play Áruházon keresztül). 

Az új verzió legfontosabb változása tehát az alaposan kibővített kompatibilitás. Az új változatban ugyanakkor már azt is lehetővé teszi a Google, hogy a Naptárat is használó emberek egyesítsék a többször meglévő névjegyeiket. A Google Naptár felhasználói ráadásul automatikus javaslatokat is kapnak a meglévő kontaktokhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.