Hirdetés

Már nélkülünk is letölti a néznivalókat az androidos Netflix



|

Az automatikus letöltések egyelőre csak a robotos platformon élesednek, de hamarosan az iOS-es felhasználók számára is elérhetővé válik a funkció.

Hirdetés

Az utóbbi időkben mintha kényeztetné a Netflix az androidos nézőit. Még nincs egy hónapja sem, hogy a streaming óriás a Google rendszerén stúdióminőségű hangokkal turbózta fel szolgáltatását, most pedig első körben itt tették elérhetővé a Downloads For You nevű funkciót.

Az újdonság aktiválásával a Netflix alkalmazás már a felhasználói szokások alapján, külön beavatkozás nélkül is letöltheti készülékünkre a nekünk potenciálisan tetsző tartalmakat. A platform tájékoztatása szerint a műsorok többsége kompatibilis lesz a funkcióval, kivételt csak azok a produkciók képeznek majd, melyeknél licencgondok akadályozzák a letöltést.

Hirdetés

Patrick Flemming, a Netflix vezetője azzal indokolta a Downloads For You bevezetését, hogy szeretnék megkönnyíteni a kínálat felfedezését azoknak is, akik éppen nem kapcsolódnak az internetre. A funkció zárt bétája már a tavalyi év végén lezajlott, február 22-vel pedig sor került a nemzetközi rajtra is, így elvileg a hazai felhasználóknál is élesednie kell a lehetőségnek.  

Ami az iOS-es tábort illeti, a Netflix az Apple-eszközökön is tervezi az új megoldás aktiválását, de az almás bővítés dátumáról egyelőre csak annyit árultak el, hogy hamarosan sor kerül a lépésre. Önműködő letöltések engedélyezésére egyébként eddig is volt lehetőség a Netflix appban, méghozzá Smart Downloads néven, ám ez a funkció csak a megnézett sorozatok legújabb részeit teszi offline is elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.