Hirdetés

Már nem bétázik az androidos Edge böngésző



|

Végre stabil kiadásban is elérhető a Google Play Áruházban a Microsoft Edge böngészője.

Hirdetés

A Microsoft nem is olyan régen tette közzé az Edge böngésző előzetesét Android platformra. A Google Play Áruházban már eddig is elérhető volt az app, de volt rajta egy címke, amely szerint még nincs kiadva. Ez arra utalt, hogy instabil, és csak tesztelésre ajánlott. Valóban voltak vele gondok, hiszen általában felforrósodott tőle az okostelefon. 

Hirdetés

Az Android Police azonban kiszúrta, hogy a címkét eltávolították, vagyis a jelek szerint a bétának vége. Érdekes módon az app neve még mindig Microsoft Edge Preview, vagyis vagy nem frissítették teljesen a kiírást, vagy még mindig vannak olyan dolgok, amiket rendbe kell tegyen a Microsoft. 

Az instabilitással mindenesetre már nem lesz gond, legalábbis remélhetőleg. 

Ez a frissítés mindössze egy nappal azután érkezett, hogy az androidos Edge sötét témát és jelszószinkronizálási képességet kapott. 

A Microsoft ezzel teljes körű megoldást kínál mindenkinek, aki a PC-jén Edge böngészőt használ: erre immáron Android és iOS rendszereken is van lehetőség. Az EdgeHTHML renderelő engine helyett mindenesetre Blink és WebKit engine-t alkalmaz a Microsoft. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.