Hirdetés

Már nem csak Apple termékeket tud megtalálni a Find My alkalmazás



|

Az Apple engedélyezte, hogy külsős fejlesztők is használják a szolgáltatást, amivel korábban csak a gyártó saját eszközeit kereshettük.

Hirdetés

Minden jel azt mutatja, hogy a közeljövőben az Apple bejelenti az AirTags-t, ami egy kis biléta lesz, melyet olyan tárgyakra erősíthetünk, amiket jó eséllyel elhagyunk vagy általában nehezen találunk meg. Sokszor pletykáltak már erről, a Samsung is előállt a saját megoldásával időközben, és a Find My kiterjesztése is a termék közelgő bevezetésére utalhat.

Korábban a Find My segítségével találhattuk meg elveszett Apple okoskészülékeinket, MacBook, iPhone, iPad, iPod és Apple Watch eszközeinket. Mostantól számos MFi-s (Made for iPhone-os) kütyü támogatott lesz.

Hirdetés

A bejelentésben említették a VanMoof S3 és X3 e-kerékpárokat, a Belkin SoundForm Freedom True Wireless fülhallgatóit, valamint a Chipolo One Spot bilétát. Azok a fejlesztők, akik csatlakozni akarnak, az MFi programon keresztül jelentkezhetnek, és el kell fogadniuk az adatvédelmi irányelveket. A Find My-t használó eszközök csomagolásán egy "Works with Apple Find My" plecsni lesz megtalálható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.