Hirdetés

Már novemberben befuthat az olcsó Nokia 2



|

A belépőkategóriás készüléket egy másik modellel kísérheti a HMD Global.

Hirdetés

Egy ideje már szinte mindent tudunk a Nokia 2-ről, amely nem csak olcsó lesz, hatalmas akkumulátort is kap (ami a gyengébb chip miatt elképesztő üzemidőt garantálhat). Evan Blass ráadásul olyan képeket is közzétett, amelyek a végleges terméket ábrázolják. 

Hirdetés

A Nokia 2 az idei évben érkezik a piacra, és a pletykák szerint egy másik modellel is kísérheti a HMD Global. Egyelőre azonban csak a Nokia 2 érkezése biztos. Konkrét megjelenési dátum eddig még nem volt, és bár a képeken október 5. látható, ez nem feltétlen jelenti a bemutató idejét. 

Előkerült azonban egy képernyőkép egy beszélgetésről, amelyben a Nokia egyik képviselete arról beszél, hogy a Nokia 2 valamikor novemberben kerül forgalomba. Persze ez önmagában még nem garancia arra, hogy minden országban ekkor válik elérhetővé. 

A Nokia 2 egyébként egy 5 hüvelykes, 720p-s kijelzőt kap, ami alatt Snapdragon 212-es lapka, 1 GB RAM és egy 4000 mAh-s akku lesz, Android Nougat rendszerrel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.