Hirdetés

Már októberben Oreót kaphat a Nokia 8



|

A HMD Global megerősítette, hogy a Nokia 8-ra már október végén megérkezhet az Android Oreo rendszer.

Hirdetés

A HMD Global azt már számtalanszor megerősítette, hogy minden eddig megjelent Nokia készülékét frissíti az Android 8.0 Oreo rendszerre. Azt is megszellőztette a cég, hogy ezt még az idei év végéig megteszi. 

Hirdetés

Értelemszerűen elsőként a jelenlegi zászlóshajó, a Nokia 8 kaphatja meg az Oreót. A rendszert már tesztelik a Nokia 8-on, és hamarosan ki is adják rá. 

Mikor? A tervek szerint már egy hónapot sem kell várni a csomagra a készülék tulajdonosainak. 

Egy tajvani sajtókonferencián a HMD Global képviselői megerősítették, hogy a Nokia 8 már október végén megkaphatja az Android Oreót. 

A Nokia 8 rengeteg országban október első hetében kerül a boltokba, de bizonyos régiókban egy ideje már kapható. A HMD Global azt reméli, hogy a gyors frissítésekkel sikerül elnyerniük a felhasználók bizalmát, még ha ezzel le is mondanak a plusz funkciókról és az egyedi kezelőfelületről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.