Hirdetés

Már regisztrált felhasználói felét elbukta a Threads



|

Nagy lendülettel indult, de rohamosan zuhan a Meta Twitter-klónja iránti érdeklődés.

Hirdetés

Nincs még egy hónapja, hogy elstartolt az Európai Unióból még mindig nem elérhető Threads, a Meta válasza arra a kaotikus entitásra, amit korábban Twitternek neveztünk, most viszont már az X nevet viseli. (Nem kizárt, hogy Musk Grimestól született gyereke, X Æ A-12 után kapta ezt a nevet, vagy legalábbis hasonló elvek mentén.)

Az indulását követő első öt napban nem kevesebb mint 100 millió felhasználó nézte meg, mit tud az új közösségi oldal, és mivel csak egy Instagram-fiók kellett a belépéshez, egész könnyen tehették ezt meg. Egy héttel ezelőtt arról érkezett hír, hogy a népszerűség rohamosan csökken, és Zuckerberg is kénytelen volt elismerni, hogy nem sikerült megtartani a gigantikus bázist.

Hirdetés

A Meta vezetője a cég alkalmazottainak egy hívás során elmondta, bár a vártnál több felhasználót sikerült megtartani, mégsem annyit, amennyi ideális lenne: még a 100 millió regisztrált 50 százaléka sem maradt utána.

Hozzátette, a visszaesés normális, és ahogy egyre több funkció lesz elérhető, úgy fordulhat meg a tendencia. Chris Cox vezető termékmenedzser hozzátette, az Instagram appon belül is láthatóak lehetnek majd a fontos Threads-posztok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.