Hirdetés

Már rendelhető a szupermini One Mix 3 Yoga laptop



|

760 dollárért előrendelhető a 8,4 hüvelykes kijelzővel szerelt mini laptop, amelynek hardveresen sincs miért szégyenkeznie.

Hirdetés

A billentyűzetes PDA-k, az UMPC-k és végül a netbookok halála után úgy tűnt, az apró laptop formájú gépeknek végleg leáldozott. Az utóbbi hónapokban azonban a mini laptopok piaca egyre jobban kezd felpörögni, és az egyik friss modell, a One Mix 3 Yoga már előrendelhető. 

Hirdetés

Az apró laptop táblagéppé is átalakítható. 8,4 hüvelykes, 2560 x 1600-as érintőkijelzője van, alatta Intel Core m3-8100Y processzor, 8 GB RAM, 256 GB-os PCIe NVMe SSD, és még a billentyűzet is háttérvilágított. Van egy további M.2 2242 slot egy plusz SATA SSD-nek is. Akad rajta microHDMI port, jackcsatlakozó, microSD-foglalat, USB-C és USB 3.0 port is. A töltés USB-C-n keresztül történik, a fém ház 360 fokos zsanérjainak hála táblagépes mód is van. A digitális tollak 4096 szintű nyomásérzékenységgel támogatottak. 

A One Netbook az érintőszenzort a billentyűzet alá helyezte, illetve bal és jobb gombot is mellékelt ehhez. Az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombban van, akad 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.0, az akku pedig 8600 mAh-s. 

A gyártó a GeekBuyingon keresztül fogadja az előrendeléseket, a 760 dolláros laptop június közepén érkezik a vásárlókhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.