Hirdetés

Már sminkeket is próbálgathatunk a Google segítségével



|

Mától okostelefonját és a Google-t használva bárki megnézheti, hogyan állna rajta egy termék.

Hirdetés

A drogériák sminkkínálatánál válogatva hamar eltelik az idő, amint a különböző lehetőségek közül a vásárlók megpróbálják kiválasztani a legjobbat (vagy túl lassan, ha épp a párunkra várakozunk), és még akkor sem garantált, hogy a kiszemelt termék úgy fog majd mutatni, ahogy elképzeljük. A Google szépségipari cégekkel együttműködve fejlesztette ki a virtuális sminkpróbát.

A héten egyelőre korlátozottan, csak az Egyesült Államokban indítják el az új, a Google keresőbe épülő funkciót, amivel a sminkeket megnézhetjük különböző bőrszínű embereken, vagy akár a Google app segítségével magunkon is. A ModiFace és a Perfect Corp segít a fejlesztésnél, és a L'Oreal, a MAC Cosmetics, a Black Opal, valamint a Charlotte Tilbury termékei tesztelhetők.

Hirdetés

A kereső továbbá ajánlatokat is megjelenít, és szakértői vélemények is könnyen elérhetők rajta keresztül, melyek segítenek a döntésben és a helyes alkalmazásban. Nem tudni még, mikor terjesztik ki a szolgáltatást más régiókra is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.