Hirdetés

Már sorban állnak az új iPhone-okért



|

Sydneyben már nagy sor van az Apple Store előtt, pedig csak ma este mutatkoznak be az idei iPhone-ok, az átvételre pedig majdnem 2 hetet kell várni.

Hirdetés

Az Apple ma este (19 órakor) mutatja be az idei iPhone készülékeit - erről mi is élőben közvetítünk majd. Természetesen sokan nem bírják kivárni az eszközök megjelenését, és annak érdekében, hogy az elsők között legyenek, már tábort vertek egy Apple Store előtt. 

Hirdetés

Ausztráliában, Sydneyben igazából már a bemutató előtt két nappal kialakult a sor a bolt előtt, azóta pedig egyre többen vannak ott. 

Remélhetőleg mindenki elegendő készlettel ment oda, ugyanis az iPhone X, az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus nem holnap lesz hazavihető. 

A hírek és az Apple szokásai szerint az előrendelések szeptember 15-én kezdődnek majd, a tényleges megjelenésre pedig szeptember 22-én számíthatunk (nem minden országban persze). 

Mindez azt jelenti, hogy aki Sydneyben tábort vert, annak majdnem 2 hetet kell még várnia, mire átveheti a készülékét. Mivel az iPhone X-ből nem lesz sok eleinte, ezért vélhetően még többen csatlakoznak majd a várakozókhoz. 

Miért nem rendelik meg ezek az emberek online az új iPhone-t? Úgy senkinek a fotója nem kerülne be az újságokba és a tévébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.