Hirdetés

Már szállítják az iPhone 14-széria alkatrészeit



|

A jelek szerint mégis sínen lehet az iPhone 14 gyártása.

Hirdetés

Nemrég adtunk hírt róla, hogy az iparági bennfentes Mark Gurman szerint az Apple valóságos termékdömpinggel készül az őszi szezonra és az azt követő időszakra, ám hiába az új Apple Watch, az iPad frissítése vagy akár a belengetett MacBookok, a legtöbben valószínűleg a soron következő iPhone-okat várják.

A köznyelvben csak iPhone 14-szériaként emlegetett újdonságok kapcsán májusban a NikkeiAsia közölte, hogy többhetes csúszásban lehet az egyik modell fejlesztése, nem kizárva, hogy az Apple beszállítói lánca még összekaphatja magát a valószínűleg szeptemberben esedékes rajt előtt. A jövendőbeli vásárlóknak biztató jel, hogy egy friss jelentés most épp erről árulkodik.

Hirdetés

Ezúttal a DigiTimes írta meg, hogy az Apple partnerei már elkezdték az új generációs iPhone-ok alkatrészeinek leszállítását, így a Foxconnhoz hasonló gyártók nekiláthatnak a 14-es sorozat összeszerelésének. A tipp forrását illetően a lap meg nem nevezett tajvani beszállítókra hivatkozik. A bemutatóig ugyanakkor még hónapok vannak hátra, és a DigiTimes sem a tévedhetetlenségéről híres, így nem lennénk meglepve, ha később ezzel ellentétes hangvételű pletykák is szárnyra kapnának.

Ahogy arról már több hír kapcsán is beszámoltunk, a megbízhatóbb szivárogtatók mind arra számítanak, hogy az iPhone 14 is négy kivitelben érkezik, tehát marad a 2020-ban bevezetett két alap- plusz két Pro-modell felállás. Fontos különbség viszont, hogy a gyenge eladásokat produkáló iPhone minit két generáció után egy új, jó eséllyel Maxnek hívott variáns válthatja 6,5-6,7 hüvelykes méretben.

A Pro-kiadások legnagyobb dobása a belógó kamerasziget eltüntetése lehet, melyet két kisebb kivágás helyettesíthet, bennük a hangszóval, a kamerával és a Face ID arcazonosítás szenzoraival. Ami pedig az alapmodelleket illeti, nem kizárt, hogy ezek végre megkapják a 120 Hz-es Pro Motion AMOLED kijelzőt, cserébe viszont kispórolhatják belőlük a vadonatúj A16 Bionic chipet, s az iPhone 13-at is hajtó A15-nél maradhatnak a cupertinóiak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.