Hirdetés

Már szerkeszthetjük is a Google-nek lediktált felvételeket



|

A Pixel mobilokra elérhető Google Recorder appban a szöveges részek törlése révén a ledikált felvételek audiorészét is átszerkeszthetjük.

Hirdetés

A Google fejlett hangrögzítő appja, a Google Recorder még a Pixel 4 szériával mutatkozott be, és az egyik legtrendibb új androidos appnak számít. Képes ugyanis internetkapcsolat nélkül úgy legépelni a hangosan diktált szöveget, hogy a mondatok tartalmára, szavak kapcsolatára és hanglejtésre tekintettel nyelvtanilag és írásjelekkel is pontosan alakítja az írást. Nagyszerű megoldás ez számos helyzetre, ráadásul a szöveges részből kikeresve valamit az bármikor azonnal visszahallgatható. 

Hirdetés

A Pixel mobilok felhasználói időközben már az app második verziójának örülhetnek, egy új funkció pedig lehetővé teszi a hangfelvételek olyan formájú szerkesztését, hogy a legépelt, írott szövegből elegendő kivágnunk valamit, és az az audiorészből is eltűnik. Vagyis úgy lehet a felesleget törölni egy hangfelvételből, hogy abba bele sem hallgatunk. 

Vizuális hullámokra építő videók is mellékelhetőek már a felvételekhez megosztáskor, és az app felismeri a zenét, kutyaugatást, nevetést, tapsot, és ezeket fel is címkézi a szövegben, a felvételek fő témáival együtt. Mindez pedig offline történik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.