Hirdetés

Már tesztelik az összehajtható iPhone-t, 2022-ben érkezhet



|

Kínai források szerint a Foxconn és más cégek már az összehajtható iPhone-ok mintadarabjait gyártják.

Hirdetés

Kínai jelentések szerint az Apple már összehajtható iPhone-ok legyártott mintadarabjait kapja kézhez éppen a Foxconntól és más partnereitől, például a Nippontól. Azt is tudni vélik a jól értesült források, hogy az hajtogatós iPhone már 2022-ben meg is jelenhet a boltokban. Addig azonban bőven van még dolga vele a gyártónak.

Az Apple jelenleg arra kíváncsi, hogy mit bír a kijelző és a zsanérok, illetve, hogy ezek milyen állapotban lesznek több mint 100 000 hajtogatás után. Logikus, hogy komoly követelményeket támaszt az Apple, elvégre egy ilyen készüléket sokat haszálnának az emberek, és az androidos riválisok is egyre fejlettebbek. 

Hirdetés

Azt mondják egyébként, hogy az Apple még nem döntötte el, hogy OLED vagy microLED képernyőt használna, ez utóbbit egy saját, titkos gyárban készítenék. 

Az nem túl meglepő, hogy az összehajtható iPhone ismét terítéken van, hiszen régóta emlegetik, és sok kapcsolódó szabadalmat is levédetett már az Apple. Garancia azonban továbbra sincs rá, hogy tényleg piacra dob egy ilyen készüléket a cupertinói vállalat, főleg, ha olyan nehézségekbe ütközik, mint a bemutatók és tesztek táján az eredeti Samsung Galaxy Fold, a Microsoft Surface Duo vagy a Motorola Razr. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.