Hirdetés

Már töltheted a Google új fájlkezelőjét



|

Az ingyenes Files Go bétája immáron a Google Play Áruházon keresztül is beszerezhető.

Hirdetés

Nemrég megmutattuk, hogyan lehet beszerezni a Google új, Files Go névre hallgató ingyenes fájlkezelőjét. Az androidos app akkor azonban csak APK fájl formájában volt letölthető és telepíthető. 

Hirdetés

A Google most végre hivatalosan is kiadta az androidos fájlkezelőjét, amely így már elérhető a Google Play Áruházon keresztül is. 

A Files Go egyszerre fájlkezelő és fájlmegosztó, ugyanis lehetővé teszi a készüléken lévő tartalmak kezelését, valamint a fájlok elküldését bárkinek, aki szintén telepítette az appot. 

A Files Go egyelőre korai bétában van, vagyis nem stabil, bármikor összeomolhat. Dizájnban letisztult, reklámoktól mentes, a kezelőfelülete tetszetős. 

A ritkán használt appok eltávolítására is képes figyelmeztetni, illetve megkeresi a többször meglévő képeket. Gyorsabban találja meg a fontos dokumentumokat is, továbbá az offline, biztonságos fájlküldésre is alkalmas. Kevesebb mint 6 MB-ot igényel a készülék tárhelyéből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.