Hirdetés

Már töltheted a Huawei P20 háttérképeit



|

A hivatalos bemutató csak március 27-én esedékes, de már szinte mindent tudunk a P20, P20 Pro és P20 Lite modellekről.

Hirdetés

A Huawei P20, P20 Pro és P20 Lite modellekről már szinte minden kiderült, a specifikációk mellett a renderelt képek is kiszivárogtak ezekről az új okostelefonokról. A bemutató csak március 27-én esedékes (Párizsban), de a további szivárgások megállíthatatlanok. 

Hirdetés

Legutóbb például kiderült, hogy a P20-as széria az Android 8.1-es rendszerrel előretelepítve jelenik meg a piacon, természetesen az EMUI 8.1 kezelőfelülettel. Az XDA pedig közzétette a készülékekre érkező gyári háttérképeket is. Összesen 12 van (legalábbis egyelőre ennyi szivárgott ki), amelyek mind megtekinthetőek és letölthetőek erről az oldalról

A Huawei P20 dupla hátlapi kamerát kap, míg a P20 Pro már triplakamerás készülék lesz. Mindkettőbe a Kirin 970-es chip kerül, saját neurális feldolgozóegységgel és AI-funkciókkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.