Hirdetés

Már tömegesen is törölhetőek a trollkodók kommentjei az Instagramon



|

Az Instagram fejlesztői pozitívabbá tennék a platformot, ezért most a hozzászólások rendszerét variálták meg.

Hirdetés

Az Instagram azt szeretné elérni, hogy a közösségi hálózata pozitívabb hellyé változzon, ezért a fiókokhoz tartozó tartalmak moderálását igyekszik könnyebbé tenni. Ennek keretében több változtatást is eszközölnek most a fejlesztők, a trollkodók kommentjeit például immáron tömegesen is lehet törölni. Egy ideje már kísérletezett ezzel a cég, most viszont érkezik a funkció a felhasználókhoz. A hozzászólás megérintése után a pontozott ikonra kell nyomni, majd a hozzászólások kezelése résznél egyszerre akár 25 is törölhető. A fiókok korlátozása és blokkolása is megoldható. 

Hirdetés

Androidon elegendő nyomva tartani a kijelzőt a több hozzászólás kijelöléséhez, és itt is lehet blokkolni és korlátozni a fiókokat. A pozitív hozzászólások pedig kiemelhetővé válnak a kitűzés segítségével; ennek tesztelés nemsokára indul, és értelemszerűen az ilyen hozzászólások mindig legfelül jelennek majd meg. 

A fejlesztők lehetővé teszik továbbá, hogy megadjuk, ki tud betagelni vagy megemlíteni minket. Milyen fejlesztéseket látnátok még?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.