Hirdetés

Már tudjuk, mikor lesz világszerte elérhető az ASUS ROG és az IKEA közös kollekciója



|

Az először Kínában bemutatott termékek tavasztól Japánban, majd fél évvel később már globálisan is megvásárolhatók lesznek.

Hirdetés

Az IKEA nemrégiben jelentette be az ASUS Republic of Gamers divíziójával való együttműködését, amely keretein belül több mint 30 különböző terméket fejlesztettek a gamer célcsoport számára. Az IKEA x ASUS ROG kollaboráció egyes darabjairól már láthattuk az első képeket, amelyen szereplő bútorokat Kínában január 29-től kezdtek értékesíteni. 

Hirdetés

Az IKEA bejelentette, hogy a kínai debütálást követően először Japánban lesznek elérhetőek 2021 májusától, a globális piacon pedig 2021 októberétől fogjuk tudni megvásárolni az ASUS ROG-gal tervezett termékeket. A játékosok számára fejlesztett bútorokat és kiegészítőket összesen hat termékcsaládba sorolták, és gyakorlatilag szinte minden olyan eszköz elérhető lesz, ami egy gamer szoba része lehet. Az íróasztalok és székek mellett így még többek között nyakpárna, bögretartó, és körlámpa is a kollekció részét képzik.

Az együttműködésről az IKEA és az ASUS ROG vezetői, Ewa Rychert és Kris Huang is nagyon pozitívan nyilatkoztak. Elmondták, hogy a szakemberek közös munkájával sikerült olyan termékeket alkotni, amelyek megfelelnek a célcsoport elvárásainak, és jó ár-érték arányban kínálnak megoldásokat az gamer bútorokat és kiegészítőket vásárolni szándékozó emberek számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.