Hirdetés

Már tudjuk, milyen kijelzővel érkezik a Xiaomi Redmi Note 11 széria



|

Újabb információmorzsákat hozott a gyártó, de a jelek szerint történt egy kis szivárgás is.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy október 28-án debütál Kínában a Xiaomi Redmi Note 11 széria és a Redmi Watch 2 is, valamikor később pedig a nemzetközi megjelenésre is sor kerülhet.

Az új sorozat várhatóan három eszközt tartalmaz majd, így a sima Note 11 mellett érkezik a Pro és a Pro+ verzió is.

Időközben megerősítést nyert az is, hogy a Redmi Note 10-hez hasonlóan az új széria is AMOLED kijelzőkkel érkezik, és legalább egy modell 120Hz-es panelt kap. Emellett pedig 1080p-s felbontásra számíthatnak a vásárlók.

Hirdetés

Történt más érdekesség is, ugyanis egy szivárogtató a Weibo oldalán osztotta meg velünk a három új készülék specifikációit. Nem tudni, hogy mennyire tükrözik a valóságot ezek az adatok, de a poszt elég részletesen beszámolt a különböző változatokba kerülő processzorokról, és még az árazásról is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.