Hirdetés

Már videón is kicsomagolták a be sem mutatott Samsung Galaxy Watch 3-at



|

Csak augusztus 5-én mutatkozik be a Galaxy Watch 3, azonban több kicsomagolós videó is felkerült már róla a YouTube-ra.

Hirdetés

A Samsung nemrég tett közzé egy hivatalos kedvcsinálót az augusztus 5-i Unpacked rendezvényről, amelyben egy olyan kép is felbukkant, ami az új termékek sziluettjeit mutatja. Ez egyértelműen megerősítette, hogy a Galaxy Note 20 és Galaxy Note 20 Ultra mellett érkező újdonságok között ott lesz a Galaxy Watch 3 okosóra is. Erről igazából már minden kiszivárgott, nemrég még a praktikus hívásfogadási gesztusok is. 

Hirdetés

Ezután pedig elkezdtek felbukkanni a videók és a renderelt fotók. A jelek szerint már semmi új nem marad a bemutatóra. A WinFuture jóvoltából minden szögből megnézhetjük gyári, renderelt képeken az új Galaxy Watch 3-at, ami 41 és 45 milliméteres méretekben, 247 és 340 mAh-s akkuval jön, forgatható számlapgyűrűvel. 

A Galaxy Watch 3 mindent tud, amit a korábbi Samsung okosórák, EKG funkciót is. A vérnyomásmérésről még nincs konkrétabb információ, árakat illetően pedig 400 dollárt emlegetnek, vagyis áremelkedés várható. 

A YouTube-on pedig már több kicsomagolós videó is kering a Galaxy Watch 3-ról, amelyek részletesen megmutatják az órát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.