Hirdetés

Már videón is látható a Samsung Galaxy S20 FE



|

Egy bő hatperces anyagnak hála nem kevés fontos információt tudhattunk meg a Samsung olcsóbb mobiljáról.

Hirdetés

Korábbi szivárgások alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Samsung be fog jelenteni egy olcsóbb Samsung Galaxy S20-at, amire nagy valószínűséggel a szeptember 23-án esedékes rendezvényen kerül sor, tehát már egészen közel lehet a hivatalos leleplezés. Azonban a Jimmy is Promo nevezetű YouTube-csatornán nemrég megjelent egy olyan felvétel, amiből szinte minden fontos részlet kiderült a készüléket illetően.

Hirdetés

A videóban látottak alapján a Samsung Galaxy S20 Fan Edition műanyag hátlappal érkezik, és a hátoldali kamerák elrendezése nagyjából pontosan ugyanolyan, mint a sima S20-on. A telefon tetején található a SIM-kártya tálcája, alul pedig az USB-C port és a hangszóró, viszont 3.5 mm-es jack csatlakozónak már ezen a mobilon sem jutott hely.

Méretét tekintve a Samsung Galaxy S20 FE valahol az S20 és az S20 Ultra között lesz, és ugyan nem kapott olyan Infinity kijelzőt, mint drágább társai, azért a FullHD+ felbontásról és a 120Hz-es képfrissítésről így sem kell lemondanunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.