Hirdetés

Már videón is látható a Sony Xperia 5 II



|

Szeptember 17-én debütál a következő Sony csúcsmobil, de az Xperia 5 II-ről már gyári promóciós videó is előkerült.

Hirdetés

Lassan kezdődik az őszi mobildömping, jön az Apple iPhone 12 széria, a Samsung Galaxy S20 FE, a Google Pixel 5, a OnePlus 8T, talán a Huawei Mate 40 Pro, továbbá a Sony Xperia 5 II is. Ez utóbbi szeptember 17-én debütál, és Evan Blassnak hála már nemcsak képek, hanem promóciós videó is van a készülékről. Egy több mint 3 perces anyagot szivárogtatott ki, a Sony ebben különféle helyzetekben mutatja meg az új mobilt.

Hirdetés

A videó számos korábbi értesülést alátámasztott. Alapvetően az Xperia 1 II kamerarendszerét használták fel a kisebb Xperia 5 II-ben is, ez viszont már 120 Hz-es kijelzőt kap, az érintésekre pedig 240 Hz-en reagál. Immáron bizonyított a Snapdragon 865 chip megléte is, továbbá a 4000 mAh-s akkut és készpénznek vehetjük, ami nagy előrelépés az Xperia 5 3140 mAh-s telepéhez képest. 

Az Xperia 5 II összességében egy kiváló androidos mobilnak ígérkezik, az egyetlen probléma csak az ára lehet. Állítólag az Xperia 5-nél jóval többe kerül majd, akár 1000 eurót is kérhetnek érte. Ennyiért viszont kétséges, hogy a "kompakt" Sony készülék maga mögé utasítja majd a mezőnyt, pláne, hogy a vásárlók számára messze nem olyan vonzó már az Xperia márkanév, mint régen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.