Hirdetés

Már Windows 7-re is elérhető az új Edge böngésző előzetese



|

Immáron nem csak Windows 10-re, hanem Windows 8.1-re, Windows 8-ra és Windows 7-re is tölthető az új Edge előzetese.

Hirdetés

A Microsoft jelenleg is dolgozik az Edge böngészőjének új verzióján, amely már a Google Chromiumra építkezik. Két hónappal ezelőtt a redmondi óriás kiadta az új böngésző első előzetesét, azonban az kizárólag Windows 10-re volt elérhető. 

Hirdetés

Immáron azonban az új Edge előzetese Windows 8.1, Windows 8 és Windows 7 rendszerekre is tölthető és futtatható. 

Ez egyelőre azt jelenti, hogy az érdeklődők a kísérleti jellegű "canary" csatorna buildjeit használhatják. A valamivel stabilabb fejlesztői csatornai buildjei azonban hamarosan szintén elérhetőek lesznek Windows 7-re is. 

Elvileg a funkciók többségében ugyanazok, tehát az Edge szempontjából annyira nem számít, hogy valaki milyen Windowst használ. A renderelőengine ugyanaz, mint a Google Chrome-ban, illetve sok más funkciót is átvett a Microsoft. Számos szolgáltatást, gombot és menüt azonban lecserélt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.