Hirdetés

Március legjobb új alkalmazásai Androidra



|

Mutatunk öt nagyszerű appot a legújabbak közül, amelyek bármelyik androidos készüléken hasznosak lehetnek.

Hirdetés

A Google I/O-ra még várnunk kell, de természetesen folyamatosan özönlenek az újabbnál újabb alkalmazások a Google Play Áruházba. Milyen kiváló appok jelentek meg mostanában az Android rendszert futtató eszközökre? Mutatunk ötöt. 

Hirdetés

Textto

Amikor valaki hosszú órákat tölt PC előtt, nem feltétlenül praktikus, ha bizonyos műveletekhez az okostelefonját kell használja. Ez az app abban segít, hogy az SMS-ek küldését és fogadását közvetlenül a PC-n végezhessük, vagyis a munka és a kommunikáció egy helyen történik, elterelő elemek nincsenek. 

Beacon

Az app segítségével valós időben oszthatjuk meg a szeretteinkkel a helyzetünket - ez főleg akkor hasznos, ha kirándulni megyünk. Az egyedi funkciók között sok érdekesség van. Küldhetünk automatikus értesítést például, ha megálltunk, illetve az alacsony fogyasztású mód ritkábban frissíti a helyzetünket. Mindezek miatt jó alternatíva ez a Google Térkép gyári funkciójára. 

Civilisations AR

A BBC új alkalmazása a Google ARCore-t felhasználva a történelem legnagyobb kincseit képes megjeleníteni az okostelefonunk képernyőjén. Ezeket nem csak közelről vizsgálhatjuk meg, de a történetükről is megtudhatunk ezt-azt. 

Edge Action

Akinek tetszenek a Galaxy S8 és a Galaxy S9 okostelefonokon látható Edge panelek, az örül majd, hogy bármilyen androidos készülékre telepítheti ezt az appot. A program pontosan ugyanazokat a funkciókat igyekszik lemásolni. Az egyetlen hátránya, hogy a képernyő szélét nem képes fizikailag lekerekíteni. 

vimage

Aki szeretne a fotóiból valami egyedit létrehozni, az nagyszerű alkotásokat hozhat össze a vimage segítségével. Az app számos animált réteget képes ráhúzni a képeinkre. Mozgó por, eső vagy füst? Bármi megoldható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.