Hirdetés

Március végén jön a kompakt és olcsó iPhone SE 2



|

A13 Bionic rendszerchip kerülhet az Apple következő okostelefonjába, a kompakt, 399 dolláros áron várható iPhone SE 2-be.

Hirdetés

Hosszú idő után végül az Apple mégis elhozza az egykor oly népszerű, kompakt iPhone SE utódját. A 2016-os modellt 2018 végén vonta ki a forgalomból az Apple, utód nélkül. 

Hirdetés

Ming-Chi Kuo biztos benne, hogy az iPhone SE 2 a jövő év első negyedévében érkezik, most pedig azt állítja, hogy az Apple már januárban elindítja a készülék sorozatgyártását. Ezután a megjelenésre március végén keríthetnek sort. 

Az elvileg 399 dolláros árcédulával érkező iPhone SE 2 4,7 hüvelykes kijelzőt kap, A13 Bionic rendszerchippel és iPhone 8-as dizájnnal. A motorháztető alá 3 GB LPDDR4X RAM és 64/128 GB tárhely kerülhet. A készülékből Kuo szerint 2-4 millió találhat gazdára havonta. Vagyis akár slágertermék is lehet a kicsi és "olcsó" iPhone SE 2-ből jövőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.