Hirdetés

Mariah Carey, Miley Cyrus és Shania Twain turbózza fel az Apple edzéseit



|

Újabb sztárokkal csábítja a közönséget az Apple Fitness+.

Hirdetés

Az Apple még a pandémia kellős közepén, 2020 decemberében indította útjára a Fitness+ néven futó szolgáltatását, amely jelenleg 12 különböző mozgástípusban kínál vezetett edzéseket, 5-től 45 percig tartó videós útmutatók formájában.

A tavaly október óta már 21 országban (Magyarország sajnos továbbra sincs köztük) elérhető platformon gyakran csendülnek fel híres zenészek dalai, korábban Beyonce, Taylor Swift, Billie Eilish és az ABBA szerzeményei tették szórakoztatóbbá a kalóriák égetését az Artist Spotlight széria keretében.

Hirdetés

Most pedig a cupertinóiak újabb nagy neveket nyertek meg a közönségnek: március 6-tól kezdődően hétfőnként Mariah Carey, Shania Twain és Miley Cyrus munkásságát hallgatva izzadhatnak az előfizetők. Cylus a kerékpáros edzéseket, Twain az erőnléti tréninget, Carey pedig a jógázást kíséri, persze csak zeneileg, az érintett programokat továbbra is a megszokott oktatók tartják.

Arról sajnos nincs információ, hogy az Apple tervezi-e a szolgáltatás kiterjesztését további országokra, de annak fényében, hogy az Apple Music, az Apple Arcade játékkatalógus és az Apple TV+ streaming platform is elérhető nálunk, jó esély van rá, hogy előbb-utóbb a Fitness+ is megérkezik.

Annál is inkább, mert a cupertinóiak nagyon szeretnék kihasználni az egészséges életmódban rejlő üzleti potenciált: a cégvezető Tim Cook egy 2019-es interjúban úgy nyilatkozott, hogy hosszabb távon az egészség terén fogják a legnagyobb hozzájárulást tenni, a Fitness+ kedvéért pedig még egy 2100 négyzetméteres stúdiót is felhúztak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.