Hirdetés

Máris darabokra kapták a Galaxy Note 9-et



|

Van, ahol már szét is szedték az új zászlóshajót: notebookszintű hűtésről beszélnek.

Hirdetés

Ez nem tartott sokáig. A Galaxy Note 9 csak most mutatkozott be, de van, ahol máris darabokra kapták a több mint 300 000 forintos zászlóshajót. Az orosz Hi Tech Mail Ru boncolása remekül szemlélteti, hogy mennyivel nagyobb a Galaxy Note 9 vízhűtéses rendszere, mint a Galaxy Note 8 passzív hűtése. 

Hirdetés

A kiadvány szakértői már notebookszintű hűtésről beszéltek, amikor meglátták a hatalmas réz hőcsövet a készülék belsejében. Természetesen nem maga a réz a különlegesség, hanem a hőcső szokásosnál nagyobb mérete. Elvileg a rendszerben valódi víz is van. 

A készülék felnyitása és szétszedése egyébként nagyon hasonló ahhoz a művelethez, amelyre a Galaxy Note 8-nál szükség volt. Különbségek persze bőven vannak: az S Tollat szorosabban fogja a ház, a töltőport nem része az alaplapnak, a fülhallgatós hangszóró pedig nagyobb, mint eddig volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.