Hirdetés

Máris elkészült a Samsung Galaxy S9 klónja



|

A kínai klón úgy néz ki, mintha az igazi Samsung Galaxy S9 lenne. Olcsó lesz, és könnyen átveri a kevésbé tapasztalt embereket.

Hirdetés

Sokat hallunk a Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ modellekről, annyira, hogy akár azt is hihetnénk, hamarosan bemutatkoznak. Egy kínai gyártó emiatt elérkezettnek látta az időt, hogy már most leklónozza az új zászlóshajók közül a kisebbik modellt, értelemszerűen a kiszivárgott, renderelt képeket alapul véve. 

Hirdetés

Ez a klón azonban dupla hátlapi kamerával jön (mint ahogyan a Galaxy S9+). A Vkworld gyártja, kissé félrevezető módon S9-es modelljelzéssel. 

A Vkworld S9 persze sokkal olcsóbb lesz az igazi Galaxy S9-nél. Ennek ellenére belefért egy 5000 mAh-s akkumulátor, illetve sikerült lemásolni a kijelző vékony keretét is, valamint a 18:9-es képarányt. A panel egyébként 5,99 hüvelykes és 2K felbontású, alatta pedig a MediaTek Helio X30-as lapkája dolgozik. A 10-magos chipet 6 GB RAM és 128 GB tárhely egészíti ki. 

Bár a klón megelőzte a Galaxy S9-et, a megjelenése nem feltétlen esedékes korábban: elvileg a Vkworld S9 tavasztól vásárolható meg, 300 dollárért. 

A specifikációkat nézve jó üzlet lesz, de persze mint oly sokszor a hasonló olcsó eszközöknél, a valódi használati élmény feltehetően közel katasztrofálisnak bizonyul. Arra viszont előszeretettel használják majd a csalók, hogy becsapják a gyanútlan embereket, és Galaxy S9-ként, jóval drágábban értékesítsék a készüléket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.