Hirdetés

Máris itt egy androidos app azoknak, akik megirigyelték az iPhone 14 legjobb funkcióját



|

A Dynamic Island valószínűleg jó néhány évig az iPhone-ok egyik meghatározó eleme lesz - és ha akarod, Androidon is használhatod.

Hirdetés

Az iPhone 14 Pro jobb lett, mint a tavalyi modellek, de nem annyival, hogy azonnal rohanjon mindenki váltani (pláne nem Magyarországon, ahol akár százezrekkel többet kell fizetni, mint a 2021-es iPhone-okért kellett). Az Apple okostelefonjainak idei szériája esetében a két drágább modell kapta az igazán izgalmas újításokat, köztük a Dynamic Island névre keresztelt látványos új funkciót, ami annak köszönhetően valósulhatott meg, hogy sikerült a káváról leválasztani az előlapi kameraszigetet.

Persze a természet rendje az, hogy ezt majd az androidos gyártók is elkezdik másolni, de nem kell várnunk rájuk: itt a dynamicSpot alkalmazás.

Hirdetés

A béta állapotú, de alapvetően működőképes dynamicSpot - Multitasking app segítségével az apró fekete popupokra nyomva megnyithatjuk az azokhoz tartozó appot, támogatja az időzítőket és a zenei alkalmazásokat, mely utóbbiak esetében vezérelhetjük a lejátszást is. Később tovább fog bővülni a funkciók tárháza. Igazán azon készülékeken működik jól, amelyeknél a szelfikamera középen helyezkedik el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.