Hirdetés

Máris kiszivárgott a OnePlus 8



|

Fúrt kamerával és vezeték nélküli töltéssel újíthat a OnePlus 8, ami nem sokkal a OnePlus 7T bemutatója után már ki is szivárgott.

Hirdetés

Hiába vesz valaki méregdrága csúcsmobilt, az újdonság érzése nem feltétlen tart sokáig, a gyártók ugyanis általában félévente állnak elő újabb modellekkel, így csak rövid ideig mondhatja el valaki, hogy neki igazán új és menő az okostelefonja. A OnePlus felhasználóira ez különösen igaz, hiszen a gyártó általában pár hónap elteltével előáll a ráncfelvarrott T-s modellel. Most mégis minden eddigit felülmúl az, hogy a OnePlus 7T a bemutatója után igazából még meg sem jelent, de máris kiszivárgott a OnePlus 8. 

Hirdetés

A renderelt képeket az OnLeaks és a CashKaro tették közzé, és bár alapvetően a OnePlus 7 Pro-ra hasonlítanak a látottak, vannak fontos eltérések. 

A gyártó a nebulakék színt leváltotta, arra a kék árnyalatra, amit a OnePlus 7T-nél is használt. Emellett a felugró kamerát fúrt kamerára váltja (mint a Galaxy S10), és így remélhetőleg több hely marad bent az akkumulátornak. Vagy a vezeték nélküli töltésnek, ugyanis végre ez is megérkezik a OnePlus 8-ba (a 7T-be azért nem került bele, mert bár végre elég gyors, a gyártó tesztjei alapján még túlságosan nagy melegedést okoz a technológia). 

Változik továbbá a hangszóró és az értesítési csúszka, a látottakat pedig a OnePlus egy belsős forrásának elmondása alapján rakták össze. Azt persze senki sem tudná most megmondani, hogy vajon a OnePlus 8 előtt jön-e OnePlus 7T Pro, illetve lesz-e OnePlus 8 Pro is majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.