Hirdetés

Máris leklónozták az iPhone 8-at



|

Egy videón működés közben látható az iPhone 8 kínai verziója.

Hirdetés

Az elmúlt évek során már megszokhattuk, hogy a piac tele van a népszerű okostelefonok gagyi másolataival, amelyek viszont akár be is csaphatják a kevésbé tapasztalt felhasználókat. 

Hirdetés

Ezek a klónok ráadásul nem ritkán a tényleges csúcskészülék megjelenése előtt már kaphatóak, ezzel még nagyobb zavart okoznak. Az Apple tizedik évfordulós iPhone 8 készülékének is rengeteg koppintása lesz, és ami azt illeti, az elsőt már le is videózták. 

A 8 másodperces videóban az iPhone 8 klónja látható, feltehetően Android operációs rendszerrel. Dizájnban olyan, mint amit jelenleg várunk az Apple-től, és még virtuális home gomb is van a vertikális kameramodul mellett. Az iOS 11-es téma is meggyőző messziről. 

A klónok támadása miatt óriási figyelmet kell majd a készülékekre fordítania annak, aki néhány hónappal az iPhone 8 megjelenése után jó áron szeretne hozzájutni egy keveset használt modellhez. A kereslet-kínálat ráadásul valószínűleg nem lesz összhangban (sokat kell várni a megrendelésekre), ezért a másolatokkal sokan próbálhatnak majd üzletelni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.