Hirdetés

Máris óriási sikert aratott a Xiaomi Mi 11



|

A december 28-án debütált Xiaomi telefon után kapkodtak a vásárlók.

Hirdetés

Kiváló ár-érték arányukkal keleten és nyugaton egyaránt egyre népszerűbbek a Xiaomi készülékei, várható volt, hogy a december 28-án bejelentett és érdekes időzítéssel a napokban kiadott Xiaomi Mi 11 iránt is nagy lesz az érdeklődés. Arra viszont a cég sem számított, hogy több mint 350 ezer példány fog gazdára találni az első öt percben.

A Xiaomi mobilos részlegének elnöke tette közzé ezt a számot a kínai Weibo közösségi platformon, és a 350 ezer eladott készülék azt jelenti, hogy nagyjából 68 milliárd forintnak megfelelő összeg gyűlt össze ilyen rövid idő alatt.

Hirdetés

Az eladott Xiaomi Mi 11-ekből egyébként 226 ezer volt az előrendelt eszközök száma, a többi pedig a megjelenés követő percekben csapódott mellé. A Mi 10 Ultrából anno egy perc alatt 75000-et adtak el, a Redmi K30 ultrából ugyanennyi idő alatt 100 ezret, de akkor is látszik, hogy egyértelműen a Mi 11 a nyerő.

A készülékben Snapdragon 888, QHD+ 120 Hz AMOLED kijelző és 180 MP-es kamera található, támogatja az 55W-os töltést, viszont csak 3999 jüanba, alig több mint 182 ezer forintba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.