Hirdetés

Máris szivárog a Google Pixel 3



|

Érdekes módon maga a Google szivárogtatott a Pixel 3 okostelefonjáról.

Hirdetés

Bár a Huawei P20 Pro érkezése után a következő nagy durranást a OnePlus 6 és az LG G7 ThinQ jelentik majd, azért az idei évre akad még néhány nagy érdekesség a mobilos piacon. Nem a Galaxy Note 9-re és a következő iPhone-okra célzunk, hanem a Google Pixel 3-ra. 

Hirdetés

Az előző két generáció után talán nem túl nagy meglepetés, de Pixel 3 néven jön a folytatás. Azt is biztosra mernénk venni, hogy a kisebb modellt a Pixel 3 XL kíséri majd. 

A nagy érdekesség viszont az, hogy a Pixel 3 névről maga a Google szivárogtatott. Az utalás az Android Open Source Project weboldalon tűnt fel, leleplezve a 2018-as sorozat nevét. A szövegezés szerint egy változtatást azért eszközölnek, mert a HAL V_1_2 csak a Pixel 3-at támogatja, és az új Auto Selection Network UI a HAL V_1_2-re épít. 

A HAL a Project Treble-re utal. Ez utóbbi segíti elválasztani az Android OS keretrendszerét az alacsonyszintű hardverkódtól. Mindennek köszönhetően az új frissítéseket gyorsabban és könnyebben lehet közzétenni, hiszen a frissítésben már nem kell benne legyen az alacsonyszintű kód. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.