Hirdetés

Más eszközöket is tud majd tölteni az iPhone 13?



|

Az egyes androidos telefonokban már régóta megtalálható funkció most az Apple készülékeiben is megjelenhet.

Hirdetés

Bár az iPhone-ok nem az akkumulátor-üzemidő miatt népszerűek, számos módon hasznát vennék az Apple termékek felhasználói a töltésmegosztásnak: remek lenne, ha egy iPhone-nal tudnánk némi extra energiát adni például egy AirPodsnak, egy Apple Watchnak, vagy akár egy másik iPhone-nak. Egy közismert szivárogtató szerint az iPhone 13-ak képesek lesznek erre.

Max Weinbach azt állítja, hogy az iPhone 13-ban nagyobb lesz a vezeték nélküli töltéshez használt tekercs, ami így jobb hőkezelést és nagyobb teljesítményt garantál, illetve lehetővé teszi a töltésmegosztást.

Hirdetés

Februárban a Bloombergnek író Mark Gurman azt mondta, valószínűleg a közeljövőben nem lesz az iPhone-okban töltésmegosztás, viszont az FCC-nél (a Szövetségi Távközlési Bizottságnál) felbukkant bejegyzések alapján már az iPhone 12-nél is engedélyeztették ezt, de az Apple még nem aktiválta. A legfrissebb pletykák alapján a 2022-es iPad Pro is tud majd más készülékeket tölteni vezeték nélkül, ott a nagyobb akkumulátor miatt kényelmesebb lehet a funkció használata.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.