Hirdetés

Más nevet kaphat a Samsung Galaxy S10+



|

Egyes források szerint a Samsung úgy döntött, hogy inkább Galaxy S10 Pro néven dobja piacra a legnagyobb zászlóshajóját.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S szériájában az elmúlt két évben a legnagyobb zászlóshajók egy + jelzést kaptak. A szivárgások szerint ez idén február 20-án megváltozhat. 

Hirdetés

A 6,4 hüvelykes Galaxy S10 neve állítólag végül nem Galaxy S10+ lesz. Azt mondják, hogy a csúcsmodell Galaxy S10 Pro néven jelenik majd meg a boltokban. Azt egyelőre nem tudni, hogy miért változtat a névadási szokásain a Samsung. 

Egyes feltételezések szerint a Huawei miatt. A kínai rivális tavaly váltott stratégiát, akkor jött a P20 Pro és a Mate 20 Pro. Idén a Huawei folytatja ezt a névadást, ami állítólag negatív hatással van a Samsung eladásaira. 

Bizonyos szakértők azt mondják, hogy a fogyasztók számára a létező legjobbat a Pro jelző garantálja, míg a Plusról inkább csak a nagyobb méret jut eszükbe. Mivel a mai zászlóshajók elképesztően drágák, ezért a legtöbben olyan készüléket választanának, amely a lehető legtöbb funkciót kínálja, nem csak nagyobb, mint az átlag. 

A szivárogtató egyébként azt mondja, hogy a korábbi, árakkal kapcsolatos szivárgások csak részben pontosak. A Galaxy S10E az ő forrásai szerint tényleg 779 euró lesz, de a Galaxy S10 és a Galaxy S10 Pro 999, valamint 1199 euróba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.