Hirdetés

Másodpercek alatt elkapkodták a Xiaomi Mi 8 Explorer Editiont



|

Kínában debütált az áttetsző hátlappal rendelkező okostelefon, és a jelek szerint elképesztően népszerű.

Hirdetés

A Xiaomi kínálatában a csúcsot jelenleg a Xiaomi Mi 8 Explorer Edition jelenti, és az egyik legnagyobb érdekessége az áttetsző hátlapja. Apró adalék, hogy bár az üvegborítás alatt valódi alaplap látható, valójában nem az hajtja a készüléket. Az csupán egy másodlagos lapka, ami semmihez nem kapcsolódik, mindössze dekorációs célokat szolgál. Később sok kritika érte a gyártót emiatt. 

Hirdetés

A Mi 8 Explorer Edition Kínában nemrég vált elérhetővé, ugyanakkor nem lehetett sokáig beszerezni, ugyanis néhány másodperc alatt elkapkodták. Augusztus 3-án ismét kapható lesz, 543 dollárért. 

Ez elképesztően jó ár egy 6,21 hüvelykes, AMOLED-kijelzővel (18,7:9-es képarány, 1080 x 2248-as felbontás) szerelt készülékért, amiben Snapdragon 845-ös SoC, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, 12 megapixeles dupla kamera, 20 megapixeles előlapi szenzor és 3000 mAh-s akku található. Az Android 8.1 és a 3D-s arcfelismerés is adott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.